2 generaties 

+30 jaar ervaring

Een familiebedrijf met vakkennis, ervaring en een persoonlijke aanpak.

ABC Janssens Vloertechnieken

Eind jaren ’80 begint Danny Janssens als junior-verkoper in een toonaangevend bedrijf inzake machines en producten voor het vernieuwen van alle soorten vloeren. Door vele demonstraties, gedachtewisselingen met vakmensen, oplossen van problemen bij klanten, groeit Danny al snel uit tot “specialist vloertechnieken”! De basis van ons huidig bedrijf is gelegd. Tegenwoordig werkt schoonzoon Arne mee in het familiebedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken.

ABC Janssens bvba is uw specialist in renovatie van natuursteen- en parketvloeren. Uw natuursteen- en andere poreuze tegelvloeren brengen we terug tot leven door ze te reinigen, te slijpen, te polijsten, te impregneren, te kristalliseren of andere technieken.

Wij herstellen, schuren en beschermen uw parket en plankenvloeren volledig naar uw wensen. Wij zorgen voor uw natuurmaterialen met de grootste zorg en met een uitgebreide kennis en ervaring.

Danny of Arne volgt elk project steeds eigenhandig op en ze hopen u als hun volgende tevreden klant te mogen verwelkomen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Neem contact op en ontvang een vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw natuursteen of parket.

3 + 1 =